Jobbar bäst under press

Före jul ska jag ha skrivit 10.000 ord på mitt nya manus…för annars… händer ingenting alls, men man måste ju ha delmål så det blir nåt gjort. Jag jobbar nämligen bäst under press. Ju mer jag har att göra desto effektivare blir jag. Om jag däremot har all tid i världen på mig så tänker jag att ”det där kan jag göra se’n. Är det fler som funkar så?
Hittills har jag knåpat ihop 5.000 ord. Men jag väntar nog ytterligare några dagar innan jag sätter full fart. Mitt i julshoppingen, skinkgriljeringen, julrimmandet och presentinslagningen passar det nog bra att skriva ett manus också. Eller vad tror ni?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jobbar bäst under press

  1. Annika skriver:

    Lycka till … 🙂

  2. annejons skriver:

    Absolut…tänk att sitta ihopkurad i favoritfåtöljen och lukta på allt gott man lagat, ha en skinksmörgås bredvid sig och tindra ikapp med ljusen. Såklart det blir storverk skrivet i den omgivningen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s