Det Magiska Kristallslottet

Det Magiska Kristallslottet heter en nyutkommen CD med meditationer för barn. Och det är ingen mindre än min vän och kollega Helene Spjut som står bakom CD:n. Det är så kul när någon kreativ person som verkligen tror på det hon gör lyckas! CD:n har beställts av skolor och förskolor och den har fått väldigt bra recensioner. Jag har självklart köpt en. Köp en du med, perfekt att ge bort i julklapp!

Beställ Det Magiska Kristallslottet här!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det Magiska Kristallslottet

  1. Carola skriver:

    Så fantastiskt!! Jag är så innerligt trött på föräldrar som ständigt sysselsätter sina barn i aktiviteter flera dagar i veckan. Barn behöver också tid för reflektion och meditation är ett bra komplement.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s