Manusarbete pågår, var god stör gärna!

Det går lite trögt med manus 2, jag har fortfarande inte riktigt kommit in i det. Men det börjar ta form så sakteliga. Det värsta är att jag kommer på en massa grejer som jag hellre vill göra än att skriva på manuset, och har inget emot att bli störd eller avbruten. Det är kanske inget gott tecken, men jag ska ge det lite tid till. Som jag minns det när jag skrev manus 1 så ville jag inget hellre än att skriva på det, även i början. Men det är möjligt att jag minns jag fel, det kanske var trögt i början det med. Det kanske var längre in i det som jag knappt kunde släppa det, och inte ville göra något hellre än att skriva. Hoppas att det var så det var, i så fall finns det hopp för manus 2 också.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Manusarbete pågår, var god stör gärna!

 1. Susanne Ahlenius skriver:

  det kanske är för att du inte känner dina karaktärer ännu men det kommer bli bättre. Sen tror jag det är svårt att starta om med något helt nytt men det lossnar till slut, du får kämpa på. Kram!

 2. Kati skriver:

  Så kände jag med, alldeles tills alldeles nyligen. Ibland behöver man nog en liten startsträcka kanske.Eller så kan du ju kasta i nån komponent som gör det roligare, hehe.

 3. Anneli skriver:

  Det kan nog kännas lite trögt i början när man inte riktigt kommit in i sin berättelse än. Snart fastnar du i ett härligt flow!

 4. annejons skriver:

  Ha ha, jag känner igen mig. jag hittade på massor med saker att göra i stället för att skriva trots at jag inget hellre ville än att skriva, konstigt det där. Men du fixar det. Det blir nog bättre när du lärt känna karaktärerna lite bättre… heja på, det kommer att bli bättre!

 5. Carola skriver:

  Eftersom jag har så lite tid för skrivande sitter jag kvar när den där känslan kommer över mig. Kände den senast igår när en mening inte ville sig riktigt. Jag hoppade runt i texten runt omkring som katten kring het gröt. Vet inte om jag får ordning på den idag men jag kommer att sitta där tills den blir bra :-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s