Tidsoptimist

Häromdagen läste jag igenom mina anteckningar för manus nummer 1, som bland annat innehöll en tidsplan för manuset. Jag hade fått tips av författarcoachen Ann Ljungberg att göra upp en sådan plan. I planen står det att boken ska bli utgiven i december 2012. Tror inte att den planen kommer hålla va? I bästa fall har jag fått svar från alla förlag i mitten av januari. Och vare sig det blir publicering via förlag eller egenutgivning, så lär det dröja ytterligare en tid tills boken finns i bokhandeln. Jag fick mig i alla fall ett gott skratt åt den naiva tidsplanen. Jag var nog inte helt på det klara med hur segdragen både skriv- redigerings- och förlagsprocessen är. Snacka om att man är tidsoptimist! Någon som känner igen sig?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tidsoptimist

 1. minnaulin skriver:

  Haha: JA är svaret!!

 2. Kati skriver:

  🙂 Jag tänker att huvudsaken är att HA en tidsplan. Se det som något man ska avsluta och inte lulla runt med i evigheter bara för att det är så mysigt 😉 (Som undertecknad.) Då spelar det ingen roll om man inte riktigt klarar deadlinen. Inte ens George R R Martin håller ju sina deadlines, har jag lärt mig av Writers Digest.

 3. Ann skriver:

  Jag tycker du kan ta bort tids- och bara kalla dig optimist 🙂 Det gillar jag!
  En plan är alltid bra att ha, utan den kanske manuset inte ens varit klart än. Jättebra jobbat Anna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s