You can check out anytime you like…

… but you can never leave. Det är en strof från Hotel California av The Eagles. Men det skulle också kunna vara en underrubrik/nedryckare till mitt nya manus Pensionatet.

Mycket har pockat på uppmärksamhet den här helgen: hästen, fikagäster, middagsgäster, köra son till träning, göra smycken, lussebullbak, städning osv. Så tyvärr har det inte funnits tid för något skrivande denna helg. Men jag och skrivarkollegan Susanne satt och spånade om ett synopsis över ett glas mulled wine, och nu börjar både storyn och karaktärer att ta form. Känns riktigt bra!

Nu är det bara resten kvar, det vill säga skriva ner storyn och sedan skriva om den ett 10-tal gånger och tadaaaa så har man ett färdigt manus redo att skicka till förlag! Ingen match alls, som de flesta säkert redan vet 😉

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till You can check out anytime you like…

 1. Susanne Ahlenius skriver:

  Jäkla synd att den är så lång men annars är den klockren som titel, en riktig rysare 🙂 men du kan absolut ha med den på baksidetexten! kram!

 2. Anna Keiler skriver:

  Ja den är klockren! Tack för igår!

 3. Kati skriver:

  Du kanske kan använda delar av den, översatt till svenska, i titeln? annars verkar ju långa titlar vara på modet nu. 😉 Det där andra blir ju ingen match för dig. 🙂

 4. Anna Keiler skriver:

  Om långa engelska titlar är på modet, och det inte är nån form av copyright på citatet så är ju titeln kirrad 😉 Och det är ju det hårda jobbet. Skriva ihop en 80.000 ord sisådär, det är ju en baggis… not.

 5. Anneli skriver:

  Ingen match alls:) Lycka till!

 6. Kati skriver:

  min nanoroman är död. Hur går det för dig?

 7. Anne Jonsson skriver:

  Så spännande att vara i den fasen du är i just nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s