Kurs i att skriva Romance!

Efter ett tips från min skrivarkompis Susanne Ahlenius har jag anmält mig till en kurs i att skriva Romance. Kursledare är författaren Simona Ahrnstedt som har skrivit Överenskommelser och Betvingade.

Kursen hålls på Medborgarskolan i Stockholm, och det var där som Susanne och jag gick vår första skrivarkurs ”Skrivarlinjen” för två år sedan, som ledde till att vi började skriva och nu är mer eller mindre besatta av att skriva :-). Dessvärre får vi vänta ända till juni på Romance-kursen, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, sägs det. Så jag får väl ge mig till tåls då! Kul ska det bli!

Simona Ahrnstedt var för övrigt med i Efter tio med Malou von Sievers idag. Se klippet här.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Kurs i att skriva Romance!

 1. Anneli skriver:

  Vad spännande! Jag skulle gärna gått den kursen om det inte varit så långt bort. Simona var väldigt bra på Efter tio. Mycket proffsig och tjusig!

 2. Efwa skriver:

  Kul att hitta fler som anmält sig till kursen. Jag fick tipset hos Ann – habowoodfrun och anmälde mig i morse. Hoppas att tiden går fort fram till juni för det ska verkligen bli kul att träffa Simona och alla andra som är sugna på Romance.

 3. Anna Keiler skriver:

  Vad kul att du också anmält dig! Då ses vi i juni! Ann och jag träffades på en skrivarkurs i London, kul att hon också kommer 🙂

 4. Carola skriver:

  Vad roligt!! Jag skulle också vilja gå den kursen men bor ju alldeles för långt bort :(. Men du kanske kan lägga ut lite tips på bloggen under tiden du går kursen (blink, blink) :-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s