Vettskrämd

Jag fick en lugn stund för mig själv hemma, och passade då på att skriva lite. De spännande scenerna är de jag tycker är roligast att skriva, så för att jag ska komma igång ordentligt med nya manuset, så tillåter jag mig att skriva några av dem först. En kuslig skepnad smyger omkring i mörkret och snöstormen utanför pensionatet. Jag är så inne i denna scen, helt ensam hemma och det är mörkt ute… så jag håller på att trilla av stolen när det plötsligen hörs ett brummande ljud nerifrån källaren. Jag får hjärtklappning innan jag fattar att det är tvättmaskinen som centrifugerar! 🙂 Så jag var rätt inne i den scenen och den blev … ja, rätt ruggig faktiskt!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vettskrämd

  1. Carola skriver:

    🙂 Skin in the game! Det låter som det går bra med skrivande med andra ord. Inlevelse av författaren sägs ju föras över på läsaren. Hu, tänker inte läsa din bok när jag tvättar och det är mörkt :-).

  2. Anneli skriver:

    Det låter som om du lyckas skriva om något riktigt skrämmande! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s