Fortsätter i inkörda hjulspår

Min nya bok ska handla om ett pensionat där det spökar. Fast ”spökar” låter så larvigt. Så snarare att det händer oförklarliga saker. Jag fortsätter alltså lite i det inkörda hjulspåret med övernaturliga händelser från manus nummer 1, som jag kallar En borste av elfenben.

För att hämta inspiration ska jag gå en spökvandring på Häringe Slott söder om Stockholm, som också är ett hotell där det sägs spöka. Vem vet, kanske passar jag på att lyxa till det med Afternoon Tea också 🙂

Idag såg jag och yngsta sonen den animerade Hotell Transylvanien på bio. Faktiskt blev jag lite inspirerad även av den, hur otippat det än låter!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fortsätter i inkörda hjulspår

 1. minnaulin skriver:

  Jag har också börjat bli sugen på att skriva nåt riktigt läskigt och lite övernaturligt. Blev nog inspirerad av ditt manus!

 2. Kati skriver:

  Kul att du fortsätter på spöktemat. Själv fick jag en vild tanke på att skriva något verkligt actionladdat, men det kommer inte att bli av. Hur går det med NaNo?

  • Anna Keiler skriver:

   Jag kommer inte hinna i mål med NaNo, men det spelar ingen roll känner jag, huvudsaken är att jag har kommit igång med nytt manus.
   Låter kul med actionladdat, varför inte? Kanske nästa manus?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s