Seg som kola

Seg för att det är fredagkväll, för aldrig är man väl så trött som just på fredagkvällar. Men det går också segt med nya manuset. Fasiken att det ska vara så svårt att komma igång. Jag kan inte bara skylla på att det mycket på jobbet, barnens läxor, hästen, att jag var bortrest förra helgen osv. Allt det där hade jag när jag skrev förra manuset också, det som nu är inskickat till förlag. Men det hann jag ändå med att skriva på. Det är en fråga om prioritering. Ikväll har jag till exempel ägnat tid åt att titta på Spindelmannen. Ja, SPIDERMAN!! Hallå! Den tiden kunde jag ha ägnat åt att skriva istället. Det ska bli bättring på skrivarfronten från och med imorgon. Då ska jag sätta fart med att flödesskriva.

Innan John Blund kallar ska jag se om jag orkar hålla ögonen öppna och läsa några sidor i Manne Fagerlinds Berg har inga rötter. Nån som har läst den?

Ha en trevlig helg alla glada (och alla ni andra också förstås ;-)) !

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Seg som kola

  1. Susanne Ahlenius skriver:

    Du har kämpat enormt o inte så konstig att du behöver ta det lugnt. Kram Suss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s