Ligger efter

I NaNoWriMo alltså. Igår var jag för trött för att skriva mer än 1000 ord. Idag har jag inte hunnit skriva något alls för jag har varit upptagen med annat: ridit, tänt ljus på kyrkogården och varit på 70-årskalas. Efter 3 dagars NaNoWriMo borde min ordräknare stå på 5000 ord, men den står tyvärr bara på 2700. Förhoppningsvis blir det lite tid att skriva imorgon. Det blir svårt att komma ikapp men det är värt ett försök.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ligger efter

 1. Kati skriver:

  konstigt, jag skulle kunna svära på att jag hade kommenterat. Det hamnade väl i skräpposten, där brukar mina mobilkommentarer hamna. 🙂 Pepp pepp, hoppas du får lite tid att komma ikapp, det behöver ju inte vara allt på en gång. Du kan ta det lite i taget över flera dagar, ju.:)) Ha en skön söndag!

 2. Carola skriver:

  Att ligga efter är inget misslyckande, snarare lugnet innan stormen kanske :)? Kom ihåg att du skriver för din egen skull =). Du klarar det!!!

  • Anna Keiler skriver:

   Helt rätt, Carola. Jag måste komma ihåg varför jag skriver. Och det är för att det är kul. Inte för att jag måste få ihop ett visst antal ord på en viss tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s