Think outside the box

I mitt tidigare inlägg skrev jag att jag behövde lägga till en scen för att länka samman två scener som inte hängde ihop. Men jag kom runt problemet på ett annat sätt. Jag raderade den första av dessa scener, den fyllde inte någon större funktion ändå, insåg jag. Texten flyter på bra utan den scenen, och förutom att trycka på deleteknappen var allt jag behövde göra att finjustera lite i scenen som är kvar. Problem solved!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Think outside the box

 1. minnaulin skriver:

  Men då blev det ju färre ord? 😉

 2. Susanne Ahlenius skriver:

  Man ska inte överjobba 🙂

 3. Carola skriver:

  Det var en stor kill-your-darling fast det kanske inte var en darling :p? Mitt ledord när jag började skriva var ”Free your mind” och det måste jag påminna mig om fortfarande när jag fastnar i småsaker. Det gör att jag har hittat jättebra scener för slutet av min trilogi i lite harry Potter-stuk :).
  Härligt att du kom vidare!

  • Anna Keiler skriver:

   Just den här scenen hade jag inga problem med att ta bort. Men ibland tycker jag det är svårt att stryka och måste påminna mig om att ”less is more”.
   Det ska bli spännande att läsa din trilogi nån gång, Harry Potter-stuk = wow!!

   • Carola skriver:

    Nja, inga barntrollkarlar men det som är runt omkring kanske jag ska förtydliga mig med :).
    Håller verkligen med om att ”less-is-more”. Min testläsare har nyligen påmint mig om det, hrm…

 4. Katarina skriver:

  Smart. Ibland är lösningen närmare än man tror. Det gäller som du säger att vara öppen för olika lösningar och kanske ta ett steg tillbaka och se det ur en annan synvinkel. 🙂 Bra jobbat. Hur långt är det nu när det är klart? Är du helt klar nu?

  • Anna Keiler skriver:

   Jag är KLAR! Har just mailat det till tre förlag! Och jag såg att du också är i stort sett klar för att skickat ditt! Så himla spännande!

 5. Katarina skriver:

  våra små manus kanske möts någonstans där i högarna… 🙂 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s