Jag ska bara …

Jag som ”bara” skulle lägga sista handen vid redigeringen. Och helt plötsligen har jag istället skrivit en helt ny, lång dialog och den blev SÅ BRA! Så det var ju tur att jag gjorde det då. Nu kan redigeringen fortsätta.

Min man frågade just om boken inte är klar snart. Jodå snart så, svarade jag. Bra, se till att skriva klart den, sa han.

Jag vet inte vad han ser fram emot mest: Alla de miljoner han tror att boken kommer inbringa (yeah right) eller kanske bara att få tillbaka sin fru till verkligheten ett tag?

Nu: Åter till redigeringen. Men först ska jag bara läsa igenom den nya dialogen och njuta av att den blev riktigt vass. Dialogen påminde mig återigen om att det är mycket roligare att skriva nytt än att redigera …

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag ska bara …

  1. Carola skriver:

    Jag skriver också mycket nytt i redigeringsfasen. Visst är det kul men samtidigt känner jag en frustration att det går så långsamt. Borde nog göra som du och njuta av att resultatet blir bättre :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s