Går jag händelserna i förväg?

Ja kanske liiite, måste jag erkänna. Men jag vet redan vilken filmmusik jag vill ha när min bok senare blir film! Och den har inte blivit bok ännu! Men det skadar väl inte att vara förutseende 😉

Den här låten ska vara med. Det finns en väldigt passande scen för den!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Går jag händelserna i förväg?

 1. Anne Jonsson skriver:

  Ha ha vad roligt att du skriver om just det! Jag satt nämligen häromdagen och tänkte ut vilka skådisar jag skulle vilja ha med när min bok blir film (i en idealisk värld har jag fått mitt manus publicerat och dessutom sålt filmrättigheter till det)! Jag kom på att Persbrandt ska såklart vara med och Noomi Rapace….Det är sååå roligt att leka med tanken 🙂

 2. Anna Keiler skriver:

  Skönt att höra att det är fler som tänker fem steg framåt. Börjar ju annars tro att man fått storhetsvansinne. Persbrandt och Noomi Rapace, det låter som en succéfilm! Själv kommer jag bara på utländska skådisar till min bok, men man kanske kan få dem att gå en kurs i svenska med dalmålsdialekt?

 3. Linda skriver:

  Åh, vad jag känner igen mig. Jag har en hel drös med låtar som jag promt vill ska vara soundtrack när min bok blir film. Dock är nästan alla låtarna av samma artist, så det kanske bli lite tråkigt, men de är ju så nedrans bra och passar till texten. Men då måste ju boken faktiskt bli en bok först 😉

  • Anna Keiler skriver:

   Linda, ditt svar hade hamnat på Skräppost, såg det först nu! Vad är det för artist som är så himla bra? Nyfiken… Och ja, först måste boken bli en bok men det skadar väl inte att vara förutseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s