Två nya scener

Igår skrev jag två nya scener, och kom på vad mycket roligare det är att skriva nytt, än det är att redigera. De senaste månaderna har jag bara redigerat och vridit och vänt på uttryck och flyttat runt text. Men nu har det alltså tillkommit lite nytt syre i berättelsen. En person som hittills bara nämnts vid namn får vara huvudperson i två scener. And he is not a nice guy. Måste ju ha in lite mer dramatik och konflikter. Så Patrik, välkommen in i berättelsen!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s