Mer feedback och fler böcker!

Nu har jag fått svar även från testläsare tre, Sofia. Bra synpunkter där också! Hon vill se mer dramatik i början. En misshandel kanske. Eller sa hon misshandel? Det kanske bara var jag som direkt tänkte på det och hon egentligen bara sa ”mer dramatik” …

I vissa scener tycker hon att jag har för bråttom att komma dit jag vill i storyn. Jag borde gå mer som katten runt het gröt. Jag som länge har jobbat med att skriva texter för webben – där man ska skriva enkelt och kortfattat, ha det viktigaste först och komma snabbt till poängen – får helt enkelt tänka om. Okej, så kortfattad som en webbtext är inte boken, den är ju i alla fall på 84 000 ord. Nu har jag lite att bita i vad gäller manuset. Och jag är så taggad!

Undrar bara om min tidsplan att skicka till förlag senast 30 september håller? Troligen inte. Känner mig lite pressad faktiskt.

Och dessutom har jag så många böcker jag vill läsa. Hur ska man hinna? Inte för att någon annan än jag bryr sig om min deadline. Men ändå …

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Mer feedback och fler böcker!

 1. Susanne Ahlenius skriver:

  Förstår inte hur du hinner kvinna 🙂 superwoman!

 2. Anna Keiler skriver:

  Det är ju det jag inte gör! Bara att inse att man inte är Superwoman, även fast jag skulle vilja!

 3. Anne Jonsson skriver:

  Det kommer att bli så bra! Att ha en händelse i början av berättelsen har jag också fått höra är en bra sak. Så det har jag gjort. Lagt till en häftig händelse i början alltså. Något som fångar läsaren. Hoppas bara att hela manuset kan fånga läsaren…tror det…jag jobbar på det. Hoppas jag lyckas!
  Lycka till!

  • Anna Keiler skriver:

   Precis, hela manuset ska ju fånga läsaren men det absolut viktigaste är början. Jag börjar med ett mord på första sidan. Men de nästföljande tio sidorna behöver jag snäppa upp lite. Ska göra det nu. Tack och lycka till själv!

 4. Carola skriver:

  Samma här. Jag har börjat med en riktig käftsmäll som eskalerar till oanade konsekvenser :). Gillar att skriva våldsscener. Sjukt! Men jag är influerad av King him self och vet att våld har alltid väckt nyfikenhet och fascination hos andra människor. Media är ju tex fullproppat av våld – tyvärr. Men jag hoppas att läsarna kan se min baktanke med våldet. Att det inte är så lätt att ta sig ur det som många tror. Där skiner min socionombakgrund fram :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s