Utmaningen: 8 saker ni (kanske) inte visste om mig

Jag har fått en utmaning från Carola Strömstedt att avslöja 8 hemligheter om mig själv och sedan utmana tre andra bloggkompisar.

 • Jag skrev mitt första manus tillsammans med en kompis när vi gick i gymnasiet. Vi skrev varannat kapitel, och varje morgon var det ”överlämning” på bussen till plugget. Kul hade vi!
 • Nybliven hästägare och sedan länge kattägare.
 • Innan jag började skriva på Boken höll jag på med smyckestillverkning och har ett stort lager smycken och pärlor i källaren. Har ju inte tid att hålla på med det nu när jag skriver …
 • Har världens bästa man och söner som står ut med mig som antingen är på jobbet, i stallet eller sitter och skriver på boken.
 • Jobbat som webbredaktör i många år, men jobbar nu med administration.
 • Kan citera ett flertal filmer utantill: Stolthet & Fördom och Röda Nejlikan är några exempel (favvofilmer).
 • Jag och min familj är garanterat de enda charterresenärerna som blivit avsläppta utanför hotellet och på väg från receptionen till vårt rum lyckats komma så vilse att vi fick ta en taxi tillbaka till hotellet – och vi var inte fulla!
 • Lady Antebellum-fan! Är fortfarande lite putt för att jag var på Kreta i somras när Lady A spelade i Stockholm (i-landsproblem, jag vet).

Jag skickar denna utmaning vidare till Minna Ulin, Ann Hugosson och  Katarina Persson. Anta utmaningen om ni vill, inget måste 🙂

 

 

 

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Utmaningen: 8 saker ni (kanske) inte visste om mig

 1. minnaulin skriver:

  Eftersom jag aldrig kan backa från en utmaning (sedär, redan något du kanske inte visste) så kan jag lova respons på en blogg inom kort!

 2. Carola skriver:

  Kul grej att skriva varannat kapitel! Jag har också pysslat mycket med smycketillverkning. IT och webb är ju som sagt också min grej. Hade vi inte varit allergiska mot katter i familjen hade vi garanterat haft katt. Vi har en del gemensamt med andra ord :).

 3. Pingback: Visste du detta om mig? | minnaulin

 4. Katarina skriver:

  Hej, tack för utmaningen. Jag har redan gjort ett inlägg om detta i veckan.

 5. scarlett skriver:

  jag har originalet till första romanen på mitt kontor!
  Den börjar så här
  ”Vågorna skummande in över däcket. Stormen hade orsakat svåra skador på fartyget. Vi kurade ihop oss i den trånga hytten.”

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s