Mycket kul i bokvärlden framöver

Knappt en vecka kvar till Simona Ahrnstedts releasefest av hennes andra roman Betvingade. Ser fram emot att läsa den! Den kommer ut i bokhandeln redan på måndag. Men jag får försöka hålla mig några dagar till, för på torsdag räknar jag med att kunna köpa ett signerat ex då jag har fått den stora äran att komma på releasefesten!

Lite drygt en månad kvar till bokmässan i Göteborg. Det blir min första gång på bokmässan och det ska bli så kul! Framförallt ska det bli kul att träffa skrivarkompisarna Camilla Johansson, Minna Ulin, Ann Hugosson, Susanne Ahlenius, Birgitta Fernström och Ann Christin Winnermyhr som jag lärde känna på Ann Ljungbergs skrivarkurs i London för ett halvår sedan.

Ha en trevlig helg!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Mycket kul i bokvärlden framöver

 1. Carola skriver:

  Jösses vad kul att gå på Simonas releasefest! Du måste rapportera på bloggen sedan hur det var. Själv är jag i Skövde den dagen på tjänsteresa. Kommer att bli bjuden på fin middag och vin. Inte fel det heller :). Skulle inte ha sagt nej till en signerad bok i och för sig. Men jag kommer att få en signerad bok av Simona ändå eftersom jag deltagit i hennes rescensionstävling. Tjohoo :). Ha en alldeles underbart rolig upplevelse på festen!

 2. michaelaberglund skriver:

  Trevligt det var att ses i kväll. Hoppas att skrivandet går bra nu 🙂

  Roligt att du ska till bokmässan för första gången. Jag var där förre året, det var väldigt roligt 🙂

  / Michaela

 3. Carola skriver:

  Om du känner för det har jag en utmaning till dig att skriva 8 saker som inget känner till om dig. Läs mer på min blogg.

 4. nathaliesjogren skriver:

  Var skrivarkursen med Ann bra? Själv fick jag hjälp av henne med läsning av mitt manus, som sedan blev publicerat. Jag kommer förresten också på bokmässan men vet inte i dagsläget om jag står o signerar ellet bara minglar.
  Mvh Nathalie Sjögren
  http://www.nathaliesjogren.wordpress.com

  • Anna Keiler skriver:

   Hej Nathalie!
   Anns kurs i London var mycket bra och givande tyckte jag. Dessutom är det bra att komma iväg och därmed avsätta tid för skrivande. Och skoj att lära känna andra som skriver.
   Ann har läst mitt manus också och kom med kloka synpunkter. Vad kul att du har fått din bok utgiven! Vad heter den? Vi kanske ses på bokmässan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s