Rösta om bästa boktiteln!

Nu har jag några förslag på titel för min bok och jag behöver din hjälp att välja! Det är säkert inte helt lätt när man inte har läst boken men här kan du läsa vad den handlar om. Annars är det bara att utgå ifrån hur du skulle tänka om du såg en bok i bokaffären med någon av dessa titlar. Vilken skulle du bli mest sugen på att läsa? Jag har en favorit, men jag säger inte vilken just nu 😉

Tack för hjälpen!

 

 

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Rösta om bästa boktiteln!

  1. Katarina skriver:

    Jag har röstat!!! 🙂

  2. Pingback: Boktiteldilemma | Anna Keiler

  3. Pingback: Skickat till förlag! | Anna Keiler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s