Sleepless in London

Har just kommit hem från London. En rolig resa med mina barn och min barndomskompis Åsa och hennes barn. Det blev mycket sightseeing men även ett pub-besök. För vad är London utan Pimm’s på en mysig pub?

Hotellet vi bodde på påminde stark om Fawlty Towers. Det regnade in i vårt rum från taket så en av resväskorna med innehåll blev genomblöt. Sängarna var obekväma till tusen, så den första natten sov jag ingenting. Men den sömnlösa natten var inte bara av ondo. Jag låg och tänkte på mitt manus och kom på en grej jag måste ändra. En av mina karaktärer, Agnes 84 år, tänker tillbaka på sin ungdom när hon studerade i Paris 1944. Det är ju knappast troligt att någon skulle ha åkt till Paris och studerat mitt under Andra Världskriget. Tankevurpa av mig! Mina amatörlektörer Minna, Charlotte och Sofia: Jag ska ändra årtalet, ni får ha lite överseende! Säkert kommer ni på fler sådana saker 🙂

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sleepless in London

  1. minnaulin skriver:

    Ok, har inte hunnit dit än men ska komma ihåg att du redan tänkt på att ändra. Där ser man vad lite distans och en hotellsäng i London kan göra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s