Perfekt bokskrivarväder

Första juni. Första dagen på den första sommarmånaden. Spöregn och 6 grader vilket kan kännas rätt nedslående när man vill sitta på verandan, dricka rosévin och grilla.

Men, jag försöker se det från den ljusa sidan. Det är perfekt bokskrivarväder. Ingen press att man måste passa på att vara ute. Och jag behöver lägga all tid jag kan på boken för nu har jag satt som mål att den ska bli klar till september.

Så, nu ser jag fram emot en helkväll med mina karaktärer Jessica, Jakob och Agnes mfl. De blir tydligare och tydligare för mig och förhoppningsvis även för läsarna framöver.

När jag skriver lyssnar jag ofta på Lady Antebellum, älskar deras musik. Särskilt Just a kiss.

Trevlig helg!

Anna

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Perfekt bokskrivarväder

  1. minnaulin skriver:

    Precis så tänker jag också! Vi här västerut ska visserligen inte få riktigt samma regnrusk som ni, men det ska bli tillräckligt kallt för att nöta skrivarstol utan någon längtan utomhus. Vi har det allt riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s