Det kom något emellan

På sista tiden har jag inte hunnit ägna mig så mycket åt boken som jag kanske borde ha gjort. 500 kilo har kommit emellan mig och boken. En häst. Så roligt men så tidskrävande! Men nu har jag en veckas semester från hästen och drar till New York imorgon bitti. Den åtta timmar långa flygresan brukar man inte se fram emot. Men nu gör jag det. Manuset är utskrivet så jag har 8×2 timmar på mig att läsa det och redigera. Så nu jäklar ska jag komma igång igen! I slutet av sommaren ska boken vara klar så att jag kan skicka den till ett förlag eller två. Eller tre. Eller alla förlag jag kan komma på faktiskt!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s