Slutet gott, allting gott

I vilken ände börjar man redigera manuset? Helst vill jag rätta stavfel för det känns väldigt konkret. Det som är fel blir rätt liksom. Men efter att ha rättat alla stavfel och bytt ut någon mening här och där så har jag inte riktigt orkat ta tag i de synpunkter jag fick efter lektörsläsningen.  Förrän idag. Efter en veckas vånda över manuset tog jag mig i kragen ordentligt och kan nu bocka av en av synpunkterna. Jag har skrivit om slutet, och jag blev riktigt nöjd med resultatet.  Så svaret på i vilken ände jag började är: i slutet.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s