Killing my darlings

Nejdå, det är inte så brutalt som det låter. Jag raderar bara en massa onödig text i mitt manus. Transportsträckor. Text som jag tyckte funkade när jag skrev den, men som jag genom lektörsläsningen har fått upp ögonen för att den inte fungerar eller gör någon nytta. Det som inte för handlingen framåt eller har ett syfte ska bort å det snaraste.

Så om jag inte är så flitig med att uppdatera bloggen så vet ni vad jag gör – killing my darlings!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s