Idag fick jag oväntad hjälp med research

Igår fick jag hem hästen jag ska vara fodervärd åt. Han kommer förmodligen att bli en tidstjuv (fast en positiv sådan) från mitt skrivande. Fast dag nummer ett ligger Zimba-hästen faktiskt på plus. Jag fick nämligen gratis research i stallet idag av en väldigt pratglad hovslagare vars dotter tävlar hoppning på SM-nivå, vilket en av mina karaktärer i boken också gör. Så jag passade på att ställa en massa frågor och han berättade mer än gärna när han fick höra om min bok. Och all denna gratis och högst oväntade reasearch fick jag SAMTIDIGT som jag tog hand om Zimba. Så himla effektivt! Så nu ligger hästen på plus vill jag lova!

Zimba

Zimba

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s