Planerar för bok nummer två

Det är inte en uppföljare till bok nummer ett som nu är skickad för lektörsläsning. Nej, bok nummer två är nog så långt man kan komma från mystery/romance-genren. Den blir mer åt faktahållet. Mer kan jag inte avslöja ännu. Men jag ska skriva den ihop med min goda vän Annelie Jansson. Rättare sagt, jag skriver och idésprutan Annelie kommer med sina högtflygande halvgalna idéer. Det är det jag gillar mest med Annelie. Alltid full av nya idéer – många helknäppa och helt orealistiska men dem får man sålla bort. Och där mitt ibland alla dessa galna idéer finns ibland någon som faktiskt är genomförbar. Som den hon kom med för en månad sedan. Sedan dess har jag funderat på den, och den blir bättre och bättre ju mer jag tänker på den.

Idag började vi skissa på ett upplägg, så nu har alltså startskottet gått.  Vi räknar med att passera mållinjen före jul. Men för säkerhets skull säger vi inte vilken jul…

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll i ruggvädret!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Planerar för bok nummer två

 1. minnaulin skriver:

  Hey, hold your horses! Känner mig lite väl långt efter nu … Fast jag är förstås bara avis. Så egentligen menar jag: go, go, go!
  Är så nyfiken på vad som händer med din bok när lektörsläsningen är klar.

  • Anna Keiler skriver:

   I will hold my horses, bokstavligen! Får hem en häst imorgon och det blir såklart jättekul men det kommer bli mindre skrivtid. Så du är snart ikapp Minna (inte för att det är nån tävling). Ja det blir intressant att se vad lektörsläsningen ger!

 2. Susanne Ahlenius skriver:

  Låter spännande 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s