Redigering pågår

Om en vecka skickar jag mitt manus till Ann Ljungberg för lektörsläsning. Gissa om jag ägnar en del tid åt redigering just nu! Imorgon är jag ledig från jobbet och ska sitta hemma i min ensamhet och läsa och redigera manuset. Det kommer bli många koppar kaffe och alla handfasta skrivtips, feedback på skrivövningar, dialogtips och annat som har med skrivande att göra som jag har samlat på mig det senaste året ska gås igenom. Nu är det full fart i skrivarstugan!

Ha en bra måndag!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Redigering pågår

  1. minnaulin skriver:

    Vilken milstolpe du nått! Se till att ha bryggaren laddad och sinnena skärpta. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s