En författares fredagkväll

Fredagkvällen ägnar jag som vanligt åt att skriva. Eller nu har jag ju börjat redigera mitt manus. Men det blir en kväll med boken i alla fall. För att inte verka alltför osocial sitter jag framför TVn med resten av familjen som tittar på James Bond. Men jag har hörselkåpor på mig och laptopen i knäet. Det ser nog rätt roligt ut, men det bjuder jag på. Dessutom har familjen vant sig vid det här laget så det är ingen som höjer på ögonbrynen för det.

Den här laptopkudden från IKEA kan jag verkligen rekommendera för er som inte redan har införskaffat en sådan. Väldigt bekväm!

Ha en trevlig fredagkväll och helg!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En författares fredagkväll

  1. Susanne Ahlenius skriver:

    Då ser det exakt likadant ut på spannmålsvägen 3 😉

  2. minnaulin skriver:

    Ni är då för duktiga! Kan inte skryta med samma flit på fredagkvällen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s