Nu tog det stopp!

Efter att ha producerat scen efter scen, två sidor varje dag så tog det plötsligen stopp. Inte ett ord har blivit skrivet idag på boken. Istället har jag försökt sätta in de lösryckta scenerna jag har skrivit de senaste veckorna i sitt sammanhang. Men inte heller det har jag fått till. Allt hänger ihop bra men jag vet inte i vilken ordning det ska komma och jag får ingen överblick över boken. Är Scrivener the one and only lösning på problemet?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu tog det stopp!

 1. minnaulin skriver:

  Hav förtröstan! Självklart kommer man till det där stoppet nån gång och du har ju varit fantastiskt produktiv fram till nu.
  Jag har inte Scrivener utan använder mig av ett gammalmodigt word-dokument där jag skriver upp den viktigaste handlingen i varje scen/kapitel. Lägger också till en notering om vad det är för väder varje dag. Tycker det är ett ganska lätt sätt att ha koll på detaljerna. För något behöver man när sidantalet börjar sticka i väg.
  Lycka till – du kommer snart i gång igen!

  • Anna Keiler skriver:

   Tack Minna :-). Jag ska sätta mig och läsa igenom allt och se om jag får någon ordning på det. Tack för tipset om att skriva upp viktigaste handlingen i separat dokument. Hur går det för dig med Isabella?

 2. minnaulin skriver:

  Jo, tack, nu har jag fått bättre ordning på henne. Det är åtminstone inte lika stort gäääääsp när jag läser 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s