Alltid, alltid säkerhetskopiera

Jag öppnade worddokumentet med boken och det stod att jag var på sidan 1 av 5. FEM liksom. Five, fünf, cinque. Höll på att få hjärtattack och hjärnblödning på en gång. Jag har skrivit 208 sidor. Inte FEM! Word måste ha fått frispel för efter några hemska sekunder så började det räkna uppåt och snart stod det 208 sidor. Från och med nu ska jag alltid alltid säkerhetskopiera. Utan undantag. Vad skulle man göra om 7 månaders jobb försvann?!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Alltid, alltid säkerhetskopiera

 1. Ann skriver:

  Hemska tanke! Vad skönt att de 203 andra sidorna rasslade fram till slut. Jag tar genast åt mig av din erfarenhet och ska ta fram ett USB-minne nu.

  Ha en trevlig helg!
  Kram Ann

 2. Anna Keiler skriver:

  Tack detsamma Ann. Hoppas fotokursen var bra.
  Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s